Βερώνης κατά Κουκά: Τολμά να μιλά αυτός που διέλυσε τον Δήμο, πού ευθύνεται για την διαπόμπευση του νησιού και την παράδοση του σε συμφέροντα – Η Μύκονος θα επανέλθει και οι Ευθύνες θα αναζητηθούν

Date:

Share:

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης., με μία μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook, απαντά και σε όσα έγραψε ο επικεφαλής της Μείζωνοw Αντιπολίτευσης, Κώστας Κουκάς ο οποίος του άσκησε κριτική μέσω social media.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Δημάρχου, Χρήστου Βερώνη:

ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆΕΙ!

Αυτός που δίχως να δουλέψει, τρέχει στο ΣΥΠΟΘΑ. να “αθωώσει” τα σπίτια  στα Φουμιά, αυτός που επέτρεψε να γεμίσουν τα μεταλλεία με σκουπίδια και διώκεται, αυτός που τρία χρόνια “έτρεχε” για να του εγκριθεί μελέτη των μύλων κ του την απέρριπταν.

Αυτός που δεν ενημέρωσε τις υπηρεσίες, για το ότι αφαιρούνται οι παλαιοί γρανίτες,  αυτός που κρύβει από τους Μυκονιάτες την αλήθεια για το ποιος συνέταξε τη μελέτη των μύλων!!!

Αυτός που “ευθύνεται”, για την κακή κατασκευή του έργου και εισηγείτο την έγκριση των λογαριασμών! (600χιλ. ευρώ).

Αυτός που επί Δημαρχείας του, έγιναν τα μπιτσόμπαρα  “κάποιων”,  αγνοώντας τους Μυκονιάτες, αυτός που στο μπιτσόπαρο που “σύχναζε”, το είχαν  από το 2017 χωρίς άδεια!!!!! και έτρεχαν να το σφραγίζουν,  αφού ” υποχρεώθηκαν” από τον Εισαγγελέα και έπεται συνέχεια!

Αυτός που διαφήμιζε ότι ξοδεύτηκαν 2.5 εκατομμύρια ευρώ για φώτα Led και δεν ανάβει τίποτα και τολμά να μιλάει για λεφτά.

Αυτός που αν δεν προλάβαιναν οι Μυκονιάτες να τον στείλουν “σπίτι του”, θα είχε “ξεπουλήσει” το parking  στο παλιό λιμάνι με τέτοιο τρόπο,  που μόνο μια εταιρεία μπόρεσε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό!!!

Αυτός που ποτέ δεν ασχολήθηκε και  έτσι γέμισε η Μύκονος με “μαύρο” νερό και ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς.

Αυτός που πέρυσι,  για να κατέβουν στο γυαλό οι τουρίστες,  έπρεπε να φορούν  γαλότσες και να κρατούν ομπρέλες,  διότι το “σκατό” έρεε άφθονο!

Αυτός που επί Δημαρχείας του 10 χρόνια δεν έγινε κανένα σοβαρό έργο.

Αυτός που άφησε τις υποδομές εγκαταλελειμένες και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Αυτός που άφησε το Δήμο χωρίς προσωπικό.

Αυτός που ενώ προσέλαβε 120 άτομα προσωπικό για τα σκουπίδια,  μας παρέδωσε τη Μύκονο με ένα μόνο απορριμματοφόρο!!!!

Αυτός που αδράνησε και τρία απορριμματοφόρα  έμειναν απλήρωτα για ένα χρόνο στην Αθήνα!  και τρέχει ο “Σαχάς” και   δεν “φτάνει”.

Αυτός που επί δημαρχειίας του, το σκουπίδι ήταν πιο  ψηλά και από πολυκατοικία!

Αυτός που εχει “τρελαθεί”, αφού για πρώτη φορά βλέπει τη Μύκονο να είναι καθαρή και τους Μυκονιάτες ενθουσιασμένους.

Αυτός που βλέπει τους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητας να τρέχουν να προσφέρουν, αλλά και τον ιδιώτη να δουλεύει με καλά αποτελέσματα και με συμφέρουσα για το Δήμο τιμή.

Αυτός που με απευθείας ανάθεση για λόγους κατεπείγουσας ανάγκης με 1.200.000 ευρώ, παρήγγειλαν 17 κοντέινερ που υποτίθεται ότι έπρεπε να έρθουν αμέσως και ήρθαν ένα χρόνο  μετά,  είναι απλήρωτα και η υπόθεση πάει στη δικαιοσύνη.

Αυτός που ευθύνεται και “έβαζαν” ανυποψίαστο υπάλληλο να υπογράφει το “καλώς έχειν” και τώρα μας ζητούν πεντακοσαριές χιλιάδες για απορρίμματα,  δίχως να έχει γίνει διαγωνισμός και να υπάρχει σύμβαση!!!

Αυτός που 4 χρόνια διαφήμιζε μελέτες για σχολεία που δήθεν κάθε μέρα θα εδημοπρατούντο και είναι όλες ατελείωτες και λάθος και ξαναρχίζουμε  από την αρχή.

Αυτός που δεν είχε “καμία” έτοιμη μελέτη.

Αυτός που ήταν τελευταίος στις απορροφήσεις χρημάτων.

Αυτός που πήρε την καρέκλα “σπίτι του”.

Αυτός παρέδωσε τα κτίρια του Δήμου λερωμένα και εγκαταλελειμένα και μας βοηθούν  Μυκονιάτες με δικά τους χρήματα να τα επαναφέρουμε.

Αυτός που μας  παρέδωσε το Κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου μισογκρεμισμένο και τρέχουμε κ δεν φτάνουμε.

Αυτός που ευθύνεται για τη διαπόμπευση του νησιού και τα αποτελέσματα φαίνονται φέτος..και μιλάει κιόλας.

Αυτός που είχε μηδενική παρουσία στις τουριστικές εκθέσεις.

Ας το πάρει χαμπάρι,  θα ιδρώσουμε, θα δουλεύουμε νύχτα μέρα,  αλλά τη Μύκονο θα την επαναφέρουμε. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης δουλεύουν νύχτα – μέρα.  Οι λιγοστοί επίσης υπάλληλοι, στις αστελέχωτες υπηρεσίες,  το ίδιο.

  • Οι Μυκονιάτες ακολουθούν και τρέχουν όλοι,  μα όλοι να βοηθήσουν.
  • Και τα ξένα παράνομα συμφέροντα, ή θα ακολουθήσουν τους νόμους, ή τέλος.
  • Ακόμη και σύμβουλοι του βλέπουν τώρα, τι έχει συμβεί και ζητούν να βοηθήσουν.
  • Και να το καταλάβει “μια και καλή”.

Οι Μυκονιάτες,  είτε από καταγωγή,  είτε από επιλογή, “όσο και αν κράζει”, θα βοηθηθούν.
Το ίδιο και ο απλός κόσμος.
Η “υποδούλωση” τέλος.

Όλοι θα ακολουθούν τους κανόνες, αλλά θα νοιώθουν, και νοιώθουν ελεύθεροι!

Και το Δημαρχείο (αν κ μισογκρεμισμένο), είναι ανοιχτό για όλους, δίχως βιβλιοθήκες να φράζουν τις πόρτες!

Ας το πάρει χαμπάρι.
<Συνεχίζεται >.

━ more like this

Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας: Παρεμβάσεις για την βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου και του παρεχόμενου μεταφορικού έργου

Τις παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου και του παρεχόμενου μεταφορικού έργου, συνεχίζει ο Δήμος Μυκόνου. Σε οδικές παρεμβάσεις...

Διπλή, δια ζώσης, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, την Δευτέρα 17/6

Mykonos Water Supply and Sewerage Company (Deyam) / Διπλή θα είναι η συνεδρίαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα...

ΔΕΥΑΜ – Δ. Λαζαρίδης: Προληπτικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των φρεατίων αποχέτευσης στον Γιαλό Μυκόνου [Εικόνες]

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Συνεχίζονται οι προληπτικές εργασίες, από συνεργεία της ΔΕΥΑ Μυκόνου, με σκοπό να μπορέσει το δίκτυο αποχέτευσης...

Κώστα Σαχάς: Συνεχίζεται ο καθαρισμός και το πλύσιμο των κοινόχρηστων χώρων στον Παραδοσιακό Οικισμό Μυκόνου

Συνεχής η προσπάθεια από το αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Κώστα Σαχά και τους εργαζομένους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου, προκειμένου το νησί να διατηρείται καθαρό. Επισημαίνεται...

Συνεδριάζει δια ζώσης, σήμερα, Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Μυκόνου

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης, διά ζώσης, της Δημοτικής Κοινότητας Μυκόνου. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ξενάριος και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων, σας προσκαλούν την Τρίτη, 11...