Χρήστος Βερώνης: Ξεκινήσαμε να μελετάμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας στον Αθλητισμό [Εικόνες]

Date:

Share:

Mykonos Athletics / Το “παρών” στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας «Αθλητική Ενωση Μυκόνου», στο Γρυπάρειο, έδωσε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης. Τα μήνυμα που έστειλε για τον αθλητισμό.

Mykonos Athletics / Σε ένα εξαιρετικό κλίμα θετικών συναισθημάτων για διακρίσεις και βραβεία το νέο έτος, με την παρουσία του συνόλου των Αθλητών αλλά και του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου «Αθλητική Ενωση Μυκόνου»

Mayor of Mykonos, Christos Veronis / Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε Μυκόνου, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, επισημαίνοντας στην ομιλία του ότι «Δεν είναι δυνατόν η ομάδες μας να παίρνουν παντού βραβεία και εμείς ως δήμος να μην μπορούμε να τους κάνουμε τους κατάλληλους χώρους».

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο έχει όνειρα για τον αθλητισμό», ενώ παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι «αυτή η Δημοτική Αρχή θα κάνει πράξη τα όνειρα για τον αθλητισμό».

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα θετικών συναισθημάτων για διακρίσεις και βραβεία, το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Αθλητική Ενωση Μυκόνου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδος, χορηγών, αθλητών, προπονητών, γονέων, φίλων καθώς και όλων των αθλητών που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας, με ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης, ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου & Μυκόνου, Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός, ο οποίος εξέφρασε τις Ευχές του για μια καλή, ευλογημένη, δημιουργική χρονιά ενώ παράλληλα μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ.κ. Δωροθέου Β’.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, Σπύρος Αποστόλου, στον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους παριστάμενους, τόνισε:
«Η Α.Ε Μυκόνου είναι το πρώτο παράδειγμα ότι το νησί μας εργάζεται ενωμένο.
Η σύμπραξη του παλιού Α.Ο. Μυκόνου και της Ανω Μεράς Μυκόνου έχει αποδείξει ότι το Γρυπάρειο σήμερα έχει γεμίσει από παιδιά, εγώ δεν έχω δεί το Γρυπάρειο γεμάτο από παιδιά και αυτό είναι, αυτό που περιμένομε όλοι, το μέλλον.
Γιατί εσείς είστε το μέλλον όχι όνο για τον αθλητισμό αλλά σε όλα τα πλαίσια σε όλο το εύρος του νησιού μας
Ευχόμενος Χρόνια Πολλά, θέλω να πώ ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι πάντα δίπλα και στον Δήμο Μυκόνου, στις ανάγκες του για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και στη ΑΕΜ, η οποία ΑΕΜ έχει ένα και μόνο δρόμο, να φτάσει το νησί μας ακόμα πιο ψηλά».

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταμάτης Δακτυλίδης (Tropicana) ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, Σπύρος Αποστόλου, οι Αντιδήμαρχοι Σάκης Αγορογιάννης, Πέτρος Σταυρακόπουλος, Δημήτρης Κουτσούκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Γρύμπλας, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Βασίλης θεοχάρης, Μανώλης Κουσαθανάς, Ελένη Κοντιζά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νικος Γκέλος και Αλέξανδρος Κουκάς, εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων του νησιού.

Η Α.Ε. Μυκόνου ευχαριστεί ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σάκη Αγορογιάννη για την άμεση διάθεση του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου, τoυς φούρνους “ΖΥΜΩΤΟ”, “Νταφελάκι και “Κουτσοθανάση” για τους Χυμούς και τα νερά τον Νίκο Σαντοριναίο “Οικοδομική Μυκόνου” ενώ για τον ήχο και την εικόνα του Σπύρο και Αχιλλέα Πιπερίδη.

Ακολουθούν εικόνες:

 

 

━ more like this

MP Katerina Monogiou: Πρωτοβουλία της Κατερίνας Μονογυιού για την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού – Σχολής Μηχανικών στην Άνδρο

MP Katerina Monogiou / Συνάντηση εργασίας της Κατερίνας Μονογυιού με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Παππά για την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού - Σχολής...

Mykonos: Με παρέμβαση της ΔΕΥΑ Μυκόνου λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα σε αγωγό αποχέτευσης στην Λάκκα

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Με παρέμβαση της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου, δόθηκε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα του αγωγού αποχέτευσης στην περιοχή...

Mykonos: Πρόσκληση στο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου, συνεχίζουν τις πολιτιστικές τους δράσεις, διοργανώνοντας το 1ο Φεστιβάλ...

Mykonos ΔΕΥΑΜ: Αντικατάσταση τμήματος καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης στην Πλατεία Λάκκας

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Στην εκτέλεση των απαιτουμένων εργασιών για την αντικατάσταση τμήματος παροχετευτικού αγωγού λυμάτων στην Πλατεία Λάκκας (1ο...

Λιμενικό Ταμείο: Εργασίες αποκατάστασης του κυβολιθικού οδοστρώματος στο Νέο Λιμάνι Μυκόνου [Eικόνες & videos]

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, προχώρησε στην αποκατάσταση της υφιστάμενης καθίζησης  επί του  κυβολιθικού οδοστρώματος στο Νέο Λιμάνι, Τούρλου. Σε παρεμβάσεις αποκατάστασης της καθίζησης που...