Συνεδριάζει σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου

Date:

Share:

Mykonos City Council Meeting / Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00΄, το σώμα θα συνέλθει με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ο πρόεδρος Γιώργος Ρουσουνέλος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη, τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί,την Παρασκευή  8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00΄, μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, το άρθρο 11 του Ν.5043/2023 (ΦΕΚ 91Α΄), καθώς και την υπ΄αριθμ. 488/αρ. πρωτ. 35496/25-04-2023 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ., προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

1.    Περί διαγραφής βεβαιωμένων ποσών οφειλής μετά από εισηγήσεις της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου.

2.    Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος και διαγραφή οφειλής.

3.    Περί απαλλαγής- διαγραφής τελών κοιμητηρίου.

4.    Εξέταση αιτήσεων περί μετατροπής απλών τάφων σε οικογενειακούς στο κοιμητήριο της Χώρας Μυκόνου.

5.    Περί έγκρισης οικονομικής ενίσχυσης οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

6.    Περί έγκρισης αναγκαιότητας χορήγησης εφάπαξ βοηθήματος κατ΄ άρθρο 32 του Ν. 4483/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και καθορισμός εισοδηματικών κριτηρίων.

7.    Περί αποδοχής χρηματοδότησης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αφορά στην κάλυψη δαπανών  του 2ου Mykonos Running Festival.

8.    Περί έγκρισης μεταφοράς χρηματικού ποσού από το λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος του Δήμου Μυκόνου σε λογαριασμό στην Τράπεζα  EUROBANK του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Port Security Emergency Coordination» με ακρωνύμιο ‘PoSec” 

9.    Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 58/2023 απόφασης του Δ.Σ. της ΚΔΕΠΠΑΜ σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις έτους 2022 του ΝΠΙΔ.

10.    Περί έγκρισης έκθεσης παροχής γνώμης της Επιτροπής της παρ.6 του άρθρου 199 του ν. 3463/2006 σχετικά με την καταστροφή αντικειμένων μηδενικής αξίας.

11.    Περί έγκρισης χορήγησης ή μη βεβαίωσης εγκατάστασης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στη θέση Σκυλάμπελα Μυκόνου.

12.    Περί έγκρισης χορήγησης ή μη βεβαίωσης εγκατάστασης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στη θέση Ορνός  Μυκόνου.

13.    Περί έγκρισης χορήγησης ή μη βεβαίωσης εγκατάστασης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στη θέση Δραφάκι  Μυκόνου.

14.    Περί έγκρισης χορήγησης ή μη βεβαίωσης εγκατάστασης καταστήματος «συνεργάτης οδικής βοήθειας (αίθουσα παραμονής πελατών)» στη θέση Σκυλάμπελα Μυκόνου.

15.    Περί έγκρισης χορήγησης ή μη βεβαίωσης εγκατάστασης καταστήματος «Συνεργείο και πλυντήριο αυτοκινήτων (βιολογικός καθαρισμός) στη θέση Σκυλάμπελα Μυκόνου.

16.    Περί εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων σε δημοτικό δρόμο στη θέση Κουκουλού Άνω Μεράς Μυκόνου.

17.    Περί γνωμοδότησης για την μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά «Εκμετάλλευση λατομείου φυσικών λίθων στη θέση Αη Λια – Χορτου Δήμου Μυκόνου από την ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε.

18.    Περί γνωμοδότησης για την μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: Τροποποίηση της με αριθ. 90680/93/02-11-1995 ΚΥΑ «Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων για τις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού νήσου Μυκόνου του Ν. Κυκλάδων που βρίσκεται στη θέση Αλογομάντρι νοτίως της πόλεως της Μυκόνου»

19.    Περί έγκρισης του 2ου ΑΠΕ αρχικής σύμβασης και του 1ου ΑΠΕ της συμπληρωματικής σύμβασης του έργου «Ανάπλαση Περιβάλλοντος χώρου Ανεμόμυλων»

20.    Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ του έργου «Άμεσες παρεμβάσεις – αποκαταστάσεις λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (22 έως 24) Ιανουαρίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυκόνου.

21.    Εξέταση αιτήσεως περί παροχής μη εξαρτημένης/εθελοντικής εργασίας στο Δήμο Μυκόνου.

22.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.

NewsRoom Mykonosticker.com

━ more like this

Aegean Islands: Ανοικτή πρόσκληση σε παραγωγούς του Ν. Αιγαίου για συμμετοχή τους στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας 2024

Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου η υποβολή των προτάσεων Μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μπορούν οι παραγωγοί του Νοτίου Αιγαίου να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για...

Aegenan Islands: Διευρυμένη σύσκεψη υπό την Κεραμέως για την υποστελέχωση, τις χρηματοδοτήσεις και τις προσλήψεις

Διευρυμένη σύσκεψη υπό την Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως για τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζoυν οι Κυκλάδες, πραγματοποιήθηκε. το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στο...

Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας: Τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ η αναγγελία βλάβης στον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Μυκόνου

Για αναγγελία βλάβης στο ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Μυκόνου, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται και να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Βλαβών ΔΕΔΔΗΕ στον αριθμό...

Mykonos: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, την Κυριακή 18/2, με θέμα τροποποίηση καταστατικού

Το ΔΣ του Συλλόγου συγκαλεί Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί έστω και άνευ απαρτίας, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11πμ. Σας υπενθυμίζουμε ότι...

Mykonos: Το ΕΠΑΛ Μυκόνου στην έκθεση του διαγωνισμού μαθητικής επιχειρηματικότητας “Junior Achievement Greece”

Οι έφηβοι «επιχειρηματίες» του ΕΠΑΛ Μυκόνου θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και θα διαγωνιστούν στην μαθητική εμπορική έκθεση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Junior...