Mykonos Council Meeting: Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου  – Τα 12 Θέματα που θα συζητηθούν 

Date:

Share:

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00΄ μ.μ., το σώμα θα συνέλθει με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ο πρόεδρος Γιώργος Ρουσουνέλος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη, τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί, την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00΄ μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr),λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022- Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 ), προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Περί έγκρισης της 1ης Αναμόρφωσης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023.

2. Περί έγκρισης της 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2023 μετά την υπ’ αριθ. 92/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

3. Περί έγκρισης σύνταξης μεμονωμένης πράξης εφαρμογής για το ο.τ. 335 στον οικισμό Χώρας Μυκόνου, μετά και την υπ’ αριθ. 17/2023 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

4. Ανάκληση της αριθ. 21/2023 (ΑΔΑ: Ψ10ΒΩΚΚ-49Υ) Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μυκόνου και έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτιστικής ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Μυκόνου και του Ναυτικού Μουσείου Αιγαίου για την υλοποίηση της πράξης «Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου – Ανάδειξη και Διάσωση ενός Φάρου Πολιτισμού της Ελληνικής Ναυτιλίας».

5. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 263/2022 (ΑΔΑ: 6Φ9ΞΩΚΚ-ΟΧΞ) Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης Μεταξύ του Δήμου Μυκόνου και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Ν.Π.Ι.Δ.) για την εκπόνηση ερευνητικού έργο με τίτλο: «Κοινωνικο-οικονομικός μετασχηματισμός και αγροτοκτηνοτροφικές σχέσεις παραγωγής στη Μύκονο και τα γειτονικά νησιά. Μια διαχρονική και διεπιστημονική προσέγγιση».

6. Περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ Δήμου Μυκόνου και Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και βελτίωση υποδομών- συντήρηση, προστασία, προβολή πολιτιστικής κληρονομιάς στις νήσους Δήλο, Ρήνεια και Μύκονο».

7. Περί της σύμφωνης γνώμης ή μη για την εγκατάσταση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στη θέση ΣΚΑΛΑΔΟ Μυκόνου.

8. Περί της σύμφωνης γνώμης ή μη για την εγκατάσταση ελαιοτριβείου στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροκτηνοτρόφων Μυκόνου.

9. Περί της σύμφωνης γνώμης ή μη για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε γραφείο εκμίσθωσης αυτοκινήτων στη περιοχή Αγία Σοφία Μυκόνου, μετά από έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου.

10. Περί εξέτασης αιτήσεων για την εγκατάσταση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

11. Περί έγκρισης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων.

12. Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.

NewsRoom Mykonos Τicker Media

━ more like this

Mykonos Carnival: Αποκριάτικο «Λούνα Πάρκ» με χορό και πολύ παιχνίδι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου

Mykonos Carnival / Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου σας προσκαλεί στο Αποκριάτικο «Λούνα Πάρκ» που διοργανώνει, την Κυριακή 3...

Young Business Talents 2023-24: Πρωταθλητής Αιγαίου το ΓΕΛ Μυκόνου!! Στον Εθνικό Τελικό 22 Μαρτίου, με 2 ομάδες η Μύκονος [Έγγραφο]

Young Business Talents 2023-24: Πρωταθλητής Αιγαίου το ΓΕΛ Μυκόνου!! Στον Εθνικό Τελικό 22 Μαρτίου, με 2 ομάδες η Μύκονος Στον προκριματικό διαγωνισμό του Young...

Aegean Islands: Προστατευόμενα γαστρονομικά προϊόντα του Ν. Αιγαίου στην καρδιά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου

Aegean Islands / Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στην Ελληνική εβδομάδα Γαστρονομίας και Παράδοσης στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Θετικά ανταποκρίθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου...

Aegean Islands: Επανεκκίνηση εργασιών ασφαλτόστρωσης επί του οδικού δικτύου Αθηνιού Σαντορίνης

Επανεκκίνηση εργασιών ασφαλτόστρωσης επί του επαρχιακού οδικού δικτύου Αθηνιού Σαντορίνης. Μετά τις μεγάλες βελτιωτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο νησί και πιο συγκεκριμένα μετά τις...

Municipality of Mykonos: Εργασίες απορροής συσσωρευμένων ομβρίων υδάτων στην περιοχή Αγιος Ταξιάρχης [Video]

Municipality of Mykonos / Άμεση  η παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΥΑΜ Δημήτρη Λαζαρίδη και του Αντιδημάρχου Γιώργου Κουσαθανά – Μάγκα στην απορροή - αποστάγγιση...