Μύκονος – SBOX: Η ιδέα που έσπειρε την ασφάλεια – Όταν νοιάζεσαι για τον τόπο σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι πως θα συμβάλλεις θετικά για αυτόν

Date:

Share:

Μύκονος -SBOX / Η Μύκονος, η ναυαρχίδα του τουρισμού της Ελλάδος, είναι ένα νησί που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες, επιχειρηματίες , ανθρώπους της μιας μέρας και ανθρώπους που τελικά θα μείνουν για πάντα.

Σε κάθε πόλη και σε κάθε νησί , ειδικά με τόση επισκεψιμότητα και προβολή,  είναι φυσική απόρροια να προκύψουν θέματα ασφάλειας στην καθημερινή ζωή των πολιτών της. Σε μία περίοδο μάλιστα έντονων κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών ανακατατάξεων, ο πολίτης έπρεπε με κάποιο τρόπο, να αισθανθεί ασφαλής. Έτσι, διαπιστώθηκε ένα κενό.

Ένα κενό στην αγορά, που κάπως έτσι σκεπτόμενοι, κάποιοι φίλοι και επιχειρηματίες του νησιού, τόλμησαν να εμπνευστούν μία ιδέα επανάσταση : την παροχή θυρίδων ασφαλείας στον τουρίστα, στον εργαζόμενο και στον επιχειρηματία, με την μεγαλύτερη διευκόλυνση στην γραφειοκρατία που κατά κανόνα απαιτούνταν έως τώρα και το κυριότερο, την μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορούσε κανείς να διανοηθεί έως τώρα.

Έχοντας χρόνια εργασίας τους στο νησί και έχοντας δημιουργήσει τις δικές τους επιχειρήσεις, αναλογιζόμενοι τί θα μπορούσαν να θελήσουν για την ασφάλεια των δικών τους πολύτιμων αντικειμένων και κατά συνέπεια της οικογένειάς τους που θα ζούσε πλέον χωρίς το «βάρος» αυτών αλλά με απόλυτη ασφάλεια, σκέφτηκαν την δημιουργία της SAFE BOX.

Η ιδέα τελικά, ήταν απλή : Θα δημιουργούσαν το πιο έξυπνο και απροσπέλαστο σύστημα ασφάλειας για ικανό αριθμό θυρίδων θησαυροφυλακίου, που θα ήταν ανοικτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο , με τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια.

Η ιδέα τελικά, ήταν απλή : Θα δημιουργούσαν το πιο έξυπνο και απροσπέλαστο σύστημα ασφάλειας για ικανό αριθμό θυρίδων θησαυροφυλακίου, που θα ήταν ανοικτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο , με τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια.

Στόχος της SAFEBOX , ήταν η διευκόλυνση του κάθε τουρίστα που επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου και θέλει να φέρει όσα κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα θέλει, χωρίς να φοβηθεί να τα χάσει. 

Στόχος της, είναι τα ξενοδοχεία και όλες οι τουριστικές εγκαταστάσεις που θέλουν να διαφυλάξουν τον πελάτη τους, χωρίς να χάσουν την αξιοπιστία τους.

Στόχος της SBOX, είναι η σωματική πλέον ασφάλεια του επιχειρηματία, που δουλεύει έως αργά την νύχτα και θέλει να διαφυλάξει με απόλυτη ασφάλεια όσα μέσα στην ημέρα κέρδισε.

Σκοπός της, είναι να κοιμούνται όλες οι οικογένειες ήσυχες τα βράδια , γιατί κάποιος άλλος ξαγρυπνάει για αυτούς και τα πολύτιμα αντικείμενά τους.

Έτσι, δημιουργήθηκε η SBOX, κατέχοντας πλέον την μόνη άδεια αυτού του είδους στην Ελλάδα – ίσως και στην Μεσόγειο. Η εποπτεία από την Τράπεζα της Ελλάδος και το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ταυτόχρονα, κρίθηκαν απολύτως αναγκαία για την διαρκή παρακολούθηση όλων των κινήσεων των ιδιοκτητών, των εργαζομένων και φυσικά των επισκεπτών. 

Το προηγμένο σύστημα της ασφάλειας που σχεδιάστηκε, χρειάστηκε εκτός από σοβαρούς πόρους για την πραγμάτωσή του, πολλαπλούς ελέγχους , διαφοροποιημένων επιπέδων και από εξιδεικευμένες υπηρεσίες τους εξωτερικού. Χρειάστηκαν διαπιστεύσεις, ξανά αδειοδοτήσεις και πιθανά σενάρια που έπρεπε είτε να διασφαλισθούν, είτε να καταρριφθούν.

Σήμερα, χιλιάδες θυρίδες θησαυροφυλακίου βρίσκονται σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο κατάστημα και το πρώτο στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον περιφερειακό στην Αργύραινα Μυκόνου. Θα σας υποδεχθεί το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες του, που θα σας εξηγήσουν όσα θελήσετε να μάθετε και θα σας ξεναγήσουν στον χώρο που θέλετε να δείτε.

Ανοικτά όλο το 24 ωρο!  

SBOX
Αργύραινα Μυκόνου 84600
Web.:www.safebox.gr
@: info@safebox.gr

Σταθερό: 22890-25739
Whats App: +30 6970 994903

━ more like this

Χρήστος Βερώνης: “Δεν θα επιτρέψουμε, οι Μυκονιάτες και οι Μυκονιάτισσες να γίνουμε ξένοι στον τόπο μας”

Mykonos Mayoral Election 2023 - Χρήστος Βερώνης / Οι Μυκονιάτες και οι Μυκονιάτισσες το ξέρουν εδώ και χρόνια. Το είπα, όμως, και στη συνέντευξή...

Mykonos Mayoral Election – Σταύρος Γρύμπλας: Μονόδρομος η ενότητα για την επανάκτηση της Μυκόνου – Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Mykonos Mayoral Election - Σταύρος Γρύμπλας / Οι Μυκονιάτες αναζητούν το νέο όραμα και τις νέες απαντήσεις που θα δημιουργήσουν την σωστή κατεύθυνση και...

Χρήστος Ελευθερίου: Συμμερίζομαι τις ανησυχίες των Μυκονιατών και την μεγάλη ευθύνη να κάνουμε την «Μύκονο Πρώτη Ξανά» με το Χρήστο Βερώνη!

Mykonos Mayoral Election 2023 / Ο Χρήστος Ελευθερίου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκόνου με την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» του Χρήστου Βερώνη, εξηγεί τους λόγους...

Περιφερειακές Εκλογές – Σπύρος Αποστόλου: Δίκτυο μεταφορών και παράλληλος σχεδιασμός του νησιωτικού χώρου θα εξασφαλίσουν βιώσιμη κινητικότητα – συνδεσιμότητα στο Ν. Αιγαίο

Aegean Regional Elections - Σπύρος Αποστόλου / Ανάρτηση - άρθρο του  Σπύρου Αποστόλου, για τις συνιστώσες αποτελεσματικότητας του νησιωτικού ∆ικτύου μεταφορών παράλληλα με το...

Μύκονος Δημοτικές Εκλογές – Χρήστος Βερώνης: Νέο Λύκειο στην Ανω Μερά, κατασκευή Στέγης για Εκπαιδευτικούς και ΣΔΕ, στην πρώτη γραμμή των δεσμεύσεών μας για...

Mykonos Mayoral Election 2023 - Χρήστος Βερώνης / «Η Παιδεία για μας αποτελεί προτεραιότητα. Το έχουμε αποδείξει με έργα τα οποία θα συνεχίσουμε» διαμηνύει...