Mykonos & Aegean Islands news

Κωνσταντίνος Κουκάς: Εκπληρώνουμε βήμα – βήμα τις υποσχέσεις μας. Ασφαλέστεροι και λειτουργικοί δρόμοι στην Μύκονο

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες τμηματικής και εκτεταμένης συντήρησης- αποκατάστασης της επιφάνειας κυκλοφορίας του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας του Δήμου Μυκόνου, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης και της ασφάλειας του δικτύου.

«Σε υλοποίηση του μεγάλου έργου συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου του νησιού εκτελούνται έργα για τον καθαρισμό, την ασφαλτόστρωση και την διαπλάτυνση του οδικού δικτύου» σημειώνει ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τα έργα που διεκδικήσαμε και πετύχαμε με τη χρηματοδότησή τους από το Ταμείο Ανάκαμψης αφορούν αρκετές περιοχές του νησιού και αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προετοιμασίας ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου» επισημαίνει, ο Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κουκά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Σε υλοποίηση του μεγάλου έργου συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου του νησιού εκτελούνται έργα για τον καθαρισμό, την ασφαλτόστρωση και την διαπλάτυνση του οδικού δικτύου στην περιοχή Καντούνια και στο δρόμο από τον Άγιο Παντελεήμονα προς Προφήτη Ηλία και Καντούνια.
Τα έργα που διεκδικήσαμε και πετύχαμε με τη χρηματοδότησή τους από το Ταμείο Ανάκαμψης αφορούν αρκετές περιοχές του νησιού και αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προετοιμασίας ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου».

Δείτε Εικόνες: