Mykonos & Aegean Islands news

Κωνσταντίνος Κουκάς: Η Μύκονος στις κορυφαίες επιλογές των Αμερικανών Luxury Travel Experts

Όλοι γνωρίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Αμερικανών τουριστών στο νησί μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Με πολύ χαρά είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ και να συνομιλήσω σε εκδήλωση που διοργάνωσε κορυφαίος αμερικανικός ταξιδιωτικός οργανισμός με δέκα εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών πρακτορείων των ΗΠΑ 🇺🇸 (Φλόριντα, Καλιφόρνια, Νέα Υόρκη κτλ) οι οποίοι στο πλαίσιο της προσπάθειας ανεύρεσης εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών για τους πελάτες τους, επισκέφθηκαν το νησί μας.

Συζητήσαμε για τις εναλλακτικές και πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες του επισκέπτη στη Μύκονο και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε διάφορα ξενοδοχεία.

Με χαροποίησε ιδιαίτερα ο σεβασμός και η εκτίμησή τους για το νησί, που όπως μου είπαν συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές των απαιτητικών πελατών τους.

Και ακόμα περισσότερο για την εξαιρετικά θετική αναφορά στη νοοτροπία και στην ικανότητα των επαγγελματιών του νησιού που διατηρούν κάθε χρόνο πολύ υψηλά standard στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Η #Mykonos ήταν, είναι και θα είναι κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός και καλύτεροι πρεσβευτές της τα εκατομμύρια των επισκεπτών, που την εμπιστεύονται και την τιμούν.