Mykonos & Aegean Islands news

SYRIZA MP candidate – Γιώργος Μαραγκός: Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργου Μαραγκού στην Πάρο

Περιοδεία πραγματοποίησε στην Πάρο, το διάστημα 26/4-28/4, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί, ο κ. Μαραγκός, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Μπιζά καθώς και με επιχειρηματίες, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Ως κύρια θέματα ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από εθνικούς και κοινοτικούς χρηματοδοτικούς πόρους και εργαλεία, η υλοποίηση έργων υποδομής αρμοδιότητας του Δήμου και της Περιφέρειας, η διαχείριση των απορριμμάτων, η συντήρηση του οδικού δικτύου, τα προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Πάρου, οι διακομιδές ιατρικών περιστατικών, η τουριστική και αναπτυξιακή στρατηγική του νησιού, η δυσκολία εξεύρεσης προσωπικού για τις εποχιακές επιχειρήσεις κλπ.

Ο κ. Μαραγκός, αφού κατέγραψε τα σημαντικότερα ζητήματα όπως αυτά προαναφέρθηκαν, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας, της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών και της επιχειρηματικότητας, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την αποδοτικότερη αντιμετώπισή τους.

Γιώργος Μαραγκός
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ