Mykonos & Aegean Islands news

Μιλτιάδης Ατζαμόγλου: Ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας – Οι διαφωνίες μας και οι συμφωνίες μας συνθέτουν μια καλύτερη Μύκονο

Μέσα από όλες τις διαφωνίες μας και πολύ περισσότερο μέσα από όλα όσα συμφωνούμε οφείλω να αναγνωρίσω πως εμείς μπορούμε να συνθέσουμε

Μπορούμε να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε προβληματισμούς, να επεξεργαστούμε θέματα , να καταθέσουμε απόψεις και να προτείνουμε λύσεις.

Ξέρω καλά πως παραμένουμε συνεπείς και ειλικρινείς!

Πρωτίστως με τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση με ολόκληρη την κοινωνία.

Ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας και πάντοτε τοποθετούμαστε δημόσια για όλα τα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας.

Η πολιτική μας τοποθέτηση είναι πάντα στο προσκήνιο και ποτέ στο παρασκήνιο.

Είμαι πολύ περήφανος και σταθερός στις απόψεις μου και επιπλέον ποτέ δεν φοβήθηκα να αναδιαμορφώσω το σκεπτικό μου αν πραγματικά υπάρχει μια ουσιαστική επιχειρηματολογία.

Παραμένω ρεαλιστής αποδεχόμενος την πραγματικότητα και πάντα προσηλωμένος με ζήλο στο καθήκον για διαρκή προσπάθεια να βελτιώσω όλα όσα μπορώ.

Οφείλω να ευχαριστήσω τόσο τη Ντίνα Σαμψούνη (Ntina Sampsouni) όσο και την Άννα Καμμή (Anna Kammi) που  μπορούμε να βαδίζουμε δίπλα δίπλα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο.
Οφείλω να αναγνωρίσω επιπλέον στο Κωνσταντίνος Κουκάς – Δήμαρχος Μυκόνου πως καλλιεργεί αυτή τη σύνθεση και πως στην Πρωτοβουλία Δράσης χωράνε όλες οι απόψεις. 

Για όλους αυτούς τους λόγους οφείλω να ευχαριστήσω τόσο τη Ντίνα Σαμψούνη (Ntina Sampsouni) όσο και την Άννα Καμμή (Anna Kammi) που μπορούμε να βαδίζουμε δίπλα δίπλα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Οφείλω να αναγνωρίσω επιπλέον στο Κωνσταντίνος Κουκάς – Δήμαρχος Μυκόνου πως καλλιεργεί αυτή τη σύνθεση και πως στην Πρωτοβουλία Δράσης χωράνε όλες οι απόψεις.

Είμαι πολύ υπερήφανος που μπορώ να συνεργάζομαι μαζί σας γιατί οι διαφωνίες μας και οι συμφωνίες μας συνθέτουν μια καλύτερη Μύκονο.