Mykonos & Aegean Islands news

Φραντζέσκος Βιγλιάρης: Η Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου στηρίζει έμπρακτα τους νεφροπαθείς σε αιμοκάθαρση στην Μύκονο

Η Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου στηρίζει έμπρακτα τους νεφροπαθείς συμπολίτες μας και συνδράμει στο κόστος των υπηρεσιών υγείας που απαιτούνται για τη θεραπεία τους.

Δίνοντας βάση, όπως πολλές φορές διαχρονικά το κάνει η Δ.E.Y.A.Mυκόνου ,στις αξίες της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ, μετά από πρόταση – εισήγηση του προέδρου κ. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΒΙΓΛΙΑΡΗ, στηρίζοντας έμπρακτα την συνέχιση της λειτουργίας της υπάρχουσας μονάδας αιμοκάθαρσης του νησιού.

Με δεδομένο ότι η κατανάλωση νερού κατά την διαδικασία της αιμοκάθαρσης είναι πάρα πολύ μεγάλη, αποφασίστηκε για άλλη μια φορά (δεύτερη), η εκ νέου μείωση της τιμής χρέωσης κυβικού της εν λόγω μονάδας. Αποφασίστηκε η χρέωση του νερού να είναι 1 ευρώ /κυβικό, αντί 5 ευρώ /κυβικό που είναι η τιμή σε όλους που έχουν μεγάλες καταναλώσεις.

Κάνουμε πράξη την στήριξη στις 12; οικογένειες αιμοκαθαιρόμενων, στην προσπάθεια με αυτό τον τρόπο μείωσης των λειτουργικών εξόδων της μονάδας αιμοκάθαρσης και της παραμονής λειτουργίας στο νησί.

Η απόφαση αυτή δείχνει μια λογική βοήθειας, ριζωμένη στην υπόσταση της Δ.E.Y.A.Mυκόνου