Mykonos & Aegean Islands news

Κωνσταντίνος Κουκάς: Σας ευχαριστώ πραγματικά για την αγάπη και τις ευχές σας – Τα 41α γενέθλια του Δημάρχου Μυκόνου

Τα 41 του χρόνια έκλεισε σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς και όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε πληθώρα ευχών από την οικογένεια, τους πολίτες, τους φίλους και συνεργάτες του μέσω προσωπικών αλλά και δημόσιων μηνυμάτων αγάπης και εκτίμησης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Κουκάς ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν και σημειώνει χαρακτηριστικά «Να είμαστε όλοι καλά, υγιείς, μονιασμένοι και να αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, προτάσσοντας πάντα την αίσθηση προσφοράς, ώστε η Μύκονος μας να προοδεύει συνεχώς!».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κουκά:

«41 σήμερα και όπως κάθε χρονιά μια ευκαιρία για ένα μικρό απολογισμό, κυρίως για αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και δίνουν νόημα στη ζωή. Για τον τόπο μας που ξεχωρίζει και αξίζει να τον υπηρετώ, για τους γονείς και την αδελφή μου που αγαπώ, για τους φίλους και τις φίλες μου που στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πραγματικά, τυχερός και ευγνώμων για όλα αυτά και σας ευχαριστώ πραγματικά για την αγάπη και τις ευχές σας. Να είμαστε όλοι καλά, υγιείς, μονιασμένοι και να αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, προτάσσοντας πάντα την αίσθηση προσφοράς, ώστε η Μύκονος μας να προοδεύει συνεχώς!».