Mykonos & Aegean Islands news

Healthcare in Santorini: Ο Όμιλος Mediterraneo δίπλα σας και στις Κυκλάδες!

H νέα πρότυπη ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας του Ομίλου Mediterraneo, το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care – Santorini, ανοίγει για όλους τους κατοίκους του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου μας και για το χρονικό διάστημα 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ωτορινολαρυγγολογικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλες τις ηλικίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Πολυϊατρείο από τις 10.00 έως τις 18.00 τις καθημερινές ημέρες στα τηλέφωνα (+30) 22860 33317 και (+30) 22860 28296 ή μέσω email στο santorini@mediterraneofc.gr για να κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Mediterraneo
Mediterraneo Hospital
Το Mediterraneo Hospital είναι ιδιωτικό νοσοκομείο, που βρίσκεται στη Γλυφάδα, στην ευρύτερη περιοχή της «Αθηναϊκής Ριβιέρα». Αναπτύσσοντας 164 νοσηλευτικές κλίνες και περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες, καλύπτει ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο.

Εκείνο που το χαρακτηρίζει και το διαφοροποιεί είναι η πρωτοπόρα σύλληψη και εφαρμογή της “boutique” άποψης σε νοσοκομειακό επίπεδο. Το «boutique» νοσηλευτικό κέντρο εστιάζει σε πιο εξατομικευμένες και όχι μαζικές υπηρεσίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, οικείο, με διακριτική πολυτέλεια, που αποπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Mediterraneo First Care – Athens
Εγκαινιάζοντας το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care στην Αθήνα, μέσα στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα, το Mediterraneo διεύρυνε την παρουσία του στο χώρο της Υγείας, προσέθεσε νέες υπηρεσίες και αύξησε τα σημεία επικοινωνίας με την τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία.

Οι υπηρεσίες του Mediterraneo First Care – Athens, είναι απόλυτα συντονισμένες με αυτές του Mediterraneo Hospital και βασίζονται στην τήρηση αυστηρών κλινικών πρωτοκόλλων, στην εφαρμογή ασφαλών συστημάτων πληροφορικής, αλλά και στη χρήση εξελιγμένων εργαλείων υποστήριξης κλινικών αποφάσεων. Οι δύο δομές, επικοινωνούν με ψηφιακά συστήματα και λειτουργούν με συμπληρωματικές υπηρεσίες.

Mediterraneo First Care – Santorini
Μετά το “Boutique Hospital” και την καινοτόμο σύλληψη της ιδέας του Mediterraneo First Care στη Γλυφάδα, ο Όμιλος του Mediterraneo Hospital αναπτύσσεται με τη δημιουργία ενός πολυϊατρείου – διαγνωστικού κέντρου στην Σαντορίνη, το οποίο στεγάζεται σε ένα άκρως εναρμονισμένο με το νησί κτήριο και πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο κέντρο πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες του μοναδικού αυτού νησιού, οι οποίοι χρήζουν ιατρικής φροντίδας, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες του πολυϊατρείου – διαγνωστικού κέντρου, το οποίο έχει συνάψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

.