Mykonos & Aegean Islands news

Απάντηση στα Αήθη Ψεύδη για το Κέντρο Υγείας Μυκόνου

Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπιστία των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας και την δημιουργία ανασφάλειας και φόβου στην κοινωνία, αγγίζουν τα όρια της απόλυτης λασπολογίας, καταπατώντας κάθε <<δημοσιογραφικό>> κώδικα και δεοντολογία.

Η αναφερόμενη διακομιδή, πραγματοποιήθηκε με όλες τις ασφαλείς δυνατές προϋποθέσεις και συγκεκριμένα τόσο με εξοπλισμό δύο συσκευών χορήγησης οξυγόνου, ενός συμπυκνωτή και μιας φιάλης εφεδρικά, καθώς και συνοδεία γιατρού. 

Επισημαίνουμε εδώ, ότι οι άμεσοι συγγενείς επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα γραφόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα.

Επισημαίνουμε εδώ, ότι οι άμεσοι συγγενείς επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα γραφόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραιατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του ΚΥ, παρά τα μεγάλα  διαρθρωτικά, γενικά και ειδικά προβλήματα και συνθήκες στο πλαίσιο της νησιωτικότητας αλλά και του νησιού μας,  προσφέρει τα μέγιστα και εφικτά που τελικά αποτιμώνται σε ανθρώπινες ζωές.

Οι σημαντικές βελτιώσεις του Κ.Υ. σήμερα σε σχέση με το παρελθόν, με την απρόσκοπτη επιμέλεια της διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Υπ. Υγείας, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός αναγνωρισμένο από την πλειοψηφία της κοινωνίας, όπως βέβαια και η προσδοκία αναβάθμισής του.

Τέλος βρισκόμαστε στην επεξεργασία της απόφασης για το αν οι λασπολόγοι κληθούν να δώσουν εξηγήσεις αρμoδίως και δεόντως και με τους κανόνες που ορίζει η έννομη τάξη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ, ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ,ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Υ