Mykonos & Aegean Islands news

Mykonos: Έντονη αντίδραση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για την άγρια επίθεση σε υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Mayor of Mykonos, K. Koukas / Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, προκάλεσε η άγρια επίθεση σε υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, με τοπική αρμοδιότητα τη Μύκονο.

Ο Δήμος Μυκόνου και η τοπική μας κοινωνία σέβεται, εμπιστεύεται και τιμά τους δημόσιους λειτουργούς του νησιού, σημειώνει ο Δήμαρχος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την ανοίκεια επίθεση σε υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και προσθέτει ότι Ελληνική Αστυνομία και αρμόδιες αρχές της Δικαιοσύνης οφείλουν να λειτουργήσουν άμεσα, να συλλάβουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες. Παράλληλα, εκφράζει τις θερμές ευχές του για την ταχεία ανάρρωση του αρχαιολόγου.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Κουκάς αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμος Μυκόνου και η τοπική μας κοινωνία σέβεται, εμπιστεύεται και τιμά τους δημόσιους λειτουργούς του νησιού. Η εγκληματική και ανοίκεια επίθεση σε υπάλληλο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων με τοπική αρμοδιότητα τη Μύκονο, μας έχει συγκλονίσει όλους. Ελληνική Αστυνομία και αρμόδιες αρχές της Δικαιοσύνης οφείλουν να λειτουργήσουν άμεσα, να συλλάβουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες. Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση”.