Carnival 2023: Αποκριάτικη συνεστίαση της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου [Εικόνες]

Date:

Share:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη συνεστίαση της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Αδελφότητας, Σεπολίων 61.

Μεγάλος αριθμός μελών, φίλοι της Αδελφότητας και Συγκυκλαδίτες, ιδιαίτερα νέα άτομα παρευρέθησαν στην συνεστίαση, όπου χόρεψαν και διασκέδασαν σε καρναβαλικούς, λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Καρναβάλι του 2024.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Αδελφότητας Ανωμεριτών, αναφέρει τα εξής:

Η 3η Συνεστίασή μας 2023, στην Αδελφότητά μας, στην Αθήνα, Σεπολίων 61.

Την Κυριακή της Τυρινής, 26.02.2023, από ώρα 13.30’, ανταμώσαμε στην Αδελφότητά μας, στην Αθήνα, οι συντοπίτες, Ανωμερίτες, Μυκόνιοι και φίλοι, Συγκυκλαδίτες, σε μια ωραία, αποκριάτικη γιορτή.

Μαζί μας ήταν ο δάσκαλος και σπουδαίος στο είδος του (βιολί & τραγούδι), ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ και ο επίσης σπουδαίος, ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΗΣ (λαούτο & τραγούδι).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ τη Βουλευτή Κυκλάδων, αγαπητό μέλος του Δ.Σ. μας, κα Αικατερίνη Μ. Μονογυιού, που ήταν, όπως πάντα, μαζί μας.

Ευχαριστούμε: Τους σπουδαίους μουσικούς-λαϊκούς οργανοπαίκτες της Μυκόνου μας και της Ανω Μεράς μας, ΜΑΡΙΟ Ν. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ & ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΙΖΑ, καθώς και τον Πρόεδρο της Ο.ΣΥ.ΜΙ.Κ. & Πρόεδρο του Συνδέσμου ΣΕΡΙΦΙΩΝ, κ. Αντώνη Κουζούπη και τον Αντιπρόεδρο της Ο.ΣΥ.ΜΙ.Κ. και Πρόεδρο του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΕΙΑΤΩΝ,κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους δωροθέτες μας :
Κατερίνα ΚΟΥΝΑΝΗ για την προσφορά της (καταλύματος στην Αθήνα) στην εκδήλωσή μας!!

ΝΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ & Βαγγέλη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,για την προσφορά δύο πινάκων ζωγραφικής.

Σταυρούλα ΧΑΝΙΩΤΗ & Αλέξανδρο ΤΣΙΚΟΛΑΤΑ για τις χορηγίες τους (καταλυμάτων σε Αθήνα και Ιο, συνδρομών στα Φροντιστήρια «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ», αλλά και κοσμημάτων).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους πολύ αγαπητούς συμπατριώτες μας, κα Μερώπη & κ. Γεώργιο ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ, για την προσφορά του εκλεκτού οίνου!!

Ευχαριστούμε και την Μαρουλιώ Κουνάνη – Συριανού, για τα χειροποίητα κοσμήματα & την Ελένη Συκά, για τα είδη Tupperware, που προσέφεραν στην εκδήλωσή μας.

Να είναι όλοι,
πάντα καλά και
πάντα χαρούμενοι!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

━ more like this

Healthcare in Santorini: Ο Όμιλος Mediterraneo δίπλα σας και στις Κυκλάδες!

H νέα πρότυπη ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας του Ομίλου Mediterraneo, το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care – Santorini, ανοίγει για όλους τους κατοίκους του...

Απάντηση στα Αήθη Ψεύδη για το Κέντρο Υγείας Μυκόνου

Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπιστία των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας...

Ισχυρό Μήνυμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης από τον Δήμο Μυκόνου, τους Φορείς και τους Κατοίκους του Νησιού

Στο πλαίσιο της στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, πραγματοποιήθηκε η αποστολή ανθρωπιστικού υλικού προς την...

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου

Στις 15 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στα γραφεία της Αδελφότητός μας, στην Αθήνα (Σεπολίων 61, 2ο όροφο), σε θερμό πατριωτικό κλίμα...

Mykonos: Πρόσκληση ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου «Παναγία Τουρλιανή» σύμφωνα με τα άρθρα 24,25 και 26 του ισχύοντος Καταστατικού, καλεί τα μέλη της στην...