Mykonos & Aegean Islands news

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς στην κοπή της Πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, παρέστη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει ότι «Αψηφώντας το κρύο και επιλέγοντας τη ζεστασιά της παρέας πολλοί Μυκονιάτες μαζευτήκαμε σήμερα στην Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου Παναγία Τουρλιανή για την εκδήλωση της Αγιοβασιλόπιτας ενώ σημειώνει πώς «όσο είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μαζί, η επιτυχία είναι σίγουρη».

Δείτε την σχετική ανάρτησή του:
«Ανωμερίτες «παντός καιρού», αψηφώντας το κρύο & επιλέγοντας τη ζεστασιά της παρέας πολλοί Μυκονιάτες μαζευτήκαμε σήμερα στην Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου Παναγία Τουρλιανή για την εκδήλωση της Αγιοβασιλόπιτας, αλλά και τις βραβεύσεις των μικρών παιδιών. Με τον Μητροπολίτη μας, τους βουλευτές των Κυκλάδων Βρούτσης Ιωάννης Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων Filippos Fortomas / Φίλιππος Φόρτωμαςκαι εκπροσώπους φορέων μιλήσαμε για την Άνω Μερά, το νησί μας και τους στόχους της νέας χρονιάς! Συμπέρασμα, όσο είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μαζί, η επιτυχία είναι σίγουρη. Θα ήθελα να συγχαρώ την πρόεδρο Φρατζέσκα Κουνάνη και το ΔΣ για την επιτυχημένη εκδήλωση ! Εύχομαι και του χρόνου να ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί».