Mykonos & Aegean Islands news

Βράβευση Δήμου Μυκόνου στην Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο παρουσία του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, των Δημοτικών Συμβούλων Αντώνη Κουσαθανά, Φραντζέσκου Βιγλιάρη, Γεώργιου Ρουσουνέλου, Ειρήνης Γρυπάρη και του Λιμενάρχη Μυκόνου Κτενά Μιχαήλ.

Οι Ναυτοπρόσκοποι βράβευσαν τον Δήμο Μυκόνου και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρέλαβε το βραβείο ευχόμενος για ένα ποιο δημιουργικό έτος. Παρόμοιο βραβείο έλαβε και ο οργανισμός Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυκόνου “ΠΑΚΟ Γ Αξιώτης” για την πολύτιμη συνεισφορά του.Οι Ναυτοπροσκοποι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην μεγάλη και αδιαλειπτη βοήθεια που ο δήμαρχος Μυκόνου και η Δημοτική αρχή είναι πάντα δίπλα τους και φροντίζουν κάθε χρόνο με τον τρόπο τους να παρέχουν ηθική αλλά και ουσιαστική βοήθεια στο έργο τους.

Οι πρόσκοποι αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά με υγεία, δημιουργική και γεμάτη δράσεις που θα προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά του προσκοπισμού.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, υπογραμμίζει ότι είναι, “Μεγάλη τιμή & χαρά να βραβευτεί σήμερα ο Δήμος Μυκόνου για την έμπρακτη προσφορά του στο σώμα των προσκόπων του νησιού μας ! Συνεχίζουμε …η νέα γενιά μπροστά” !