Mykonos & Aegean Islands news

Syros: Επίσκεψη Εργασίας του Αλέξη Αθανασίου, στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νικόλαο Λειβαδάρα

Τα σημαντικά θέματα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, καθώς επίσης η πρόοδος συγκεκριμένων μελετών και έργων που δρομολογούνται ή έχουν δρομολογηθεί , κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου  και   υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νικόλαο Λειβαδάρα

Επίσκεψη εργασίας στον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Θωμαή Μενδρινού, Νικήτα Γρυπάρη, Νίκο Σκευοφύλαξ, Ρόζα Ξανθάκη, Δημήτρη Κοσμά, Δομένικο Σαγκινέτο και Απόστολο Ρουσσουνέλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Δήμαρχο η οποία έγινε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα μεγάλα θέματα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, όπως το Στρατόπεδο Λοχαγού Ζαφείρη και η πανεπιστημιούπολη, η ενεργειακή κρίση και οι επιπτώσεις στην ανταποδοτική υπηρεσία του Δήμου και στη ΔΕΥΑΣ, η χρηματοδότηση του έργου επισκευής των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Ερμούπολη, η πρόοδος συγκεκριμένων μελετών και έργων που δρομολογούνται ή έχουν δρομολογηθεί, η υπόθεση της Natura στην Απάνω Μεριά, κ.α.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Ν. Λειβαδάρας ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη, ιεράρχησε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για το 2023 κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική προσπάθεια της δημοτικής παράταξης του κ. Αθανασίου.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Α. Αθανασίου τόνισε τη συνεργασία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης σε πολλούς τομείς της καθημερινής πολιτικής ζωής του Δήμου – ακόμα και μέσα από εποικοδομητικές διαφωνίες για κάποιες πολιτικές προσεγγίσεις – ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη συνεχή προσφορά του ως ιατρού του νοσοκομείου, Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβούλου, Δημάρχου και ενεργού συμπολίτη μας και δεσμεύτηκε για την ενεργή προώθηση όλων των ζητημάτων για την ανάπτυξη, την ευημερία, την πρόοδο και την επιτυχία του νησιού μας.