Ειδική και Τακτική συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου – Τα θέματα

Date:

Share:

Mykonos Council Meeting / Διπλή θα είναι η συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Στις 13:00΄μ.μ., το σώμα θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση του σώματος με μοναδικό θέμα την «Έγκριση Προϋπολογισμού Δήμου Μυκόνου οικονομικού έτους 2023 μετά από απόφαση της Ο. Ε.». Μιάμιση ώρα μετά, στις 20.30′ μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00΄μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022, , προκειμένου να συζητηθεί και ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:
«Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Μυκόνου οικονομικού έτους 2017»

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη, Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14:30΄μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022,, προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

1.    Περί έγκρισης του ΟΠΔ του Δήμου Μυκόνου και των νομικών του προσώπων έτους 2023.

2.    Περί ορισμού αιρετών εκπροσώπων στο Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας Μυκόνου.

3.    Περί ορισμού δύο εκπροσώπων του Δήμου Μυκόνου για τ νέο Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς ιδρύματος «Λαογραφική Συλλογή Μυκόνου».

4.    Περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την εγκατάσταση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη θέση Σκυλάμπελα Μυκόνου.

5.    Περί έγκρισης ή μη μετακίνησης στύλου του ΟΤΕ κατόπιν αιτήσεως.

6.    Περί έγκρισης ή μη κατασκευής ράμπας πρόσβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ στην είσοδο του Ναυτικού Μουσείου Αιγαίου κατόπιν αιτήσεως.

7.    Περί χορήγησης ή μη άδειας εκτέλεσης εργασιών σκαψίματος του οδοστρώματος έμπροσθεν ξενοδοχειακής μονάδας στη θέση Κόρφος Μυκόνου, κατόπιν αιτήσεως. 

8.    Περί χορήγησης ή μη άδειας εκσκαφής στην ΔΕΔΔΗΕ για υπογειοποίηση και ενίσχυση των δικτύων ηλεκτροδότησης.

9.    Περί γνωμοδότησης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά λειτουργία υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας στη θέση «Παραλία Ελιάς» Άνω Μεράς Μυκόνου.

10.    Περί γνωμοδότησης σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης περιοχών Natura Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέας- Κύθνου και Μήλου.

11.    Υποβολή γνώμης Δημοτικού Συμβουλίου επί αντικειμενικών αξιών ακινήτων.

12.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.
NewsRoom Mykonos Ticker

━ more like this

Προσελήφθη μόνιμος ιατρός Παθολόγος Ογκολόγος, με βαθμό Διευθυντή στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη ενός ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας, με βαθμό Διευθύντριας, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Σύμφωνα με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου 'Βαρδάκειο...

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς στην κοπή της Πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, παρέστη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου. Σε ανάρτηση στον λογαριασμό...

Η Κατερίνα Μονογυιού στην κοπή της πίτας των εν Αθήναις Ανωμεριτών Μυκόνου 

Η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού μετά την εκδήλωση της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, για τα 200 χρόνια από την Εύρεση της Αγίας Εικόνος...

Τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων της Blue Star Ferries, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Η κακοκαιρία “δένει” τα πλοία την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου – Αλλαγές στα δρομολόγια Με ανακοίνωσή της, η Blue Star Ferries ενημερώνει ότι, λόγω δυσμενών καιρικών...

Η Κατερίνα Μονογυιού στη Σαντορίνη για την Δεσποτική γιορτή της Υπαπαντής


Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σαντορίνη για να παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής. Η βουλευτής παρευρέθηκε στον...