Ειδική και Τακτική συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου – Τα θέματα

Date:

Share:

Mykonos Council Meeting / Διπλή θα είναι η συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Στις 13:00΄μ.μ., το σώμα θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση του σώματος με μοναδικό θέμα την «Έγκριση Προϋπολογισμού Δήμου Μυκόνου οικονομικού έτους 2023 μετά από απόφαση της Ο. Ε.». Μιάμιση ώρα μετά, στις 20.30′ μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00΄μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022, , προκειμένου να συζητηθεί και ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:
«Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Μυκόνου οικονομικού έτους 2017»

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη, Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14:30΄μ.μ., μέσω τηλεδιάσκεψης, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 74 του Ν. 4555/202018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136Α΄/09-07-2022,, προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

1.    Περί έγκρισης του ΟΠΔ του Δήμου Μυκόνου και των νομικών του προσώπων έτους 2023.

2.    Περί ορισμού αιρετών εκπροσώπων στο Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας Μυκόνου.

3.    Περί ορισμού δύο εκπροσώπων του Δήμου Μυκόνου για τ νέο Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς ιδρύματος «Λαογραφική Συλλογή Μυκόνου».

4.    Περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την εγκατάσταση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη θέση Σκυλάμπελα Μυκόνου.

5.    Περί έγκρισης ή μη μετακίνησης στύλου του ΟΤΕ κατόπιν αιτήσεως.

6.    Περί έγκρισης ή μη κατασκευής ράμπας πρόσβασης αμαξιδίων ΑΜΕΑ στην είσοδο του Ναυτικού Μουσείου Αιγαίου κατόπιν αιτήσεως.

7.    Περί χορήγησης ή μη άδειας εκτέλεσης εργασιών σκαψίματος του οδοστρώματος έμπροσθεν ξενοδοχειακής μονάδας στη θέση Κόρφος Μυκόνου, κατόπιν αιτήσεως. 

8.    Περί χορήγησης ή μη άδειας εκσκαφής στην ΔΕΔΔΗΕ για υπογειοποίηση και ενίσχυση των δικτύων ηλεκτροδότησης.

9.    Περί γνωμοδότησης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά λειτουργία υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας στη θέση «Παραλία Ελιάς» Άνω Μεράς Μυκόνου.

10.    Περί γνωμοδότησης σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης περιοχών Natura Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέας- Κύθνου και Μήλου.

11.    Υποβολή γνώμης Δημοτικού Συμβουλίου επί αντικειμενικών αξιών ακινήτων.

12.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.
NewsRoom Mykonos Ticker

━ more like this

Φραντζέσκος Βιγλιάρης: Συνεχίζουμε το έργο μας. Κοιτάμε Μπροστά. ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ !!!

«Στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Μυκόνου, παράγεται ένα σημαντικό έργο σε ζητήματα αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και λειτουργικότητας με την πλήρη συνεργασία του Δημάρχου Κωνσταντίνου...

Κωνσταντίνος Κουκάς: Πρώτος εγώ θα προασπίζομαι και θα προβάλλω τις ομορφιές, αλλά και τις ανάγκες του τόπου μου

«Από τη στιγμή που η Πολιτεία αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα την εφαρμογή της νομιμότητας στο νησί, επιβάλλεται και η ταχύτερη προώθηση όλων των...

Κωνσταντίνος Κουκάς: Υπεγράφη η σύμβαση για τις 2 νέες αφαλατώσεις – Καλύπτονται πλέον επαρκώς οι υδρευτικές ανάγκες του νησιού μας!

Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 31 Μαϊου 2023, η προγραμματική σύμβαση από τον Δήμο Μυκόνου και την ανάδοχο εταιρεία, για την προμήθεια, και εγκατάσταση των δύο...

Mayor of Syros: Συνάντηση του Δημάρχου Νίκου Λειβαδάρα με εκπροσώπους της Crystal Water και Κινέζους επενδυτές

Τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, οι εκπρόσωποι της Κατασκευαστικής – Επενδυτικής Εταιρείας Crystal Water S.A....

Aegean Islands – ICASSP 2023: Στη Ρόδο οι παγκόσμιοι κολοσσοί Apple, Google, Amazon, Microsoft για το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που στηρίζει η Περιφέρεια Ν....

Η Ρόδος «κέρδισε» τη διεθνή διοργάνωση του μεγαλύτερου οργανισμού Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στον κόσμο με τους 4.000 συνέδρους και χάρη στη δέσμευσή...