Mykonos & Aegean Islands news

Πρόσκληση στον διήμερο εορτασμό της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου “Παναγία Τουρλιανή” σας προσκαλεί, να παρακολουθήσετε και τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 26 Νοεμβρίου 2022 και 27 Νοεμβρίου 2022, κατά το εξής πρόγραμμα:

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022
 18.00’ η ώρα
Συνοδεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας από τα γραφεία της Αδελφότητας  (Σεπολίων 61) στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού (Λόφου Σκουζέ).
19.00’ η ώρα
Εόρτιος Εσπερινός

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022
Ετήσια Λειτουργική Σύναξη και Εκδήλωση – Απονομή των υποτροφιών σχολικού και ακαδημαϊκού έτους 2021 -2022
Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Σύρου & Μυκόνου, κ. Δωροθέου Β’ και το Μνημόσυνο των προαπελθόντων Ιδρυτών, Ευεργετών, Δωρητών και Μελών της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού Λ.Σκουζέ.

Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Αιμιλιανού.

Θα ακολουθήσει η εκδήλωσή μας, εντός του Ιερού Ναού, με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ. Δωροθέου Β´, της Πρόεδρου και των μελών του Δ.Σ. της Αδελφότητός μας, καθώς και εκπροσώπου των υποτρόφων και την απονομή των υποτροφιών.

Η συνάντησή μας αυτή θα ολοκληρωθεί με τό κέρασμα στην παραπλεύρως του Ι.Ναού κειμένη αίθουσα,«ΑΡΕΤΟΥΣΑ».

Με ιδιαίτερη τιμή, εκτίμηση κι αγάπη, το Δ.Σ. της Αδελφότητος