Best Greek Islands for Honeymoon: Το καλύτερο Ελληνικό νησί για γαμήλια ταξίδια δεν είναι η Σαντορίνη – Η δεκάδα-έκπληξη

Date:

Share:

Ο προγραμματισμός του μήνα του μέλιτος είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη του γάμου, αλλά μπορεί να είναι αγχωτικό να προσπαθείτε να περιορίσετε το ταξίδι της ζωής σας.

Τα ελληνικά νησιά κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των νεόνυμφων, χάρη στους πιο χαλαρούς περιορισμούς του COVID-19 σε σύγκριση με προορισμούς πιο μακριά και τα υψηλής ποιότητας πολυτελή και ρομαντικά θέρετρα που προσφέρονται.

Στην πραγματικότητα, οι αναζητήσεις για “ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα” έχουν αυξηθεί κατά 33% μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Αλλά ποια ελληνικά νησιά έχουν να προσφέρουν τα περισσότερα στους νεόνυμφους; Για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε την επιλογή της πιο εμπορικής τοποθεσίας έναντι της καλύτερης εμπειρίας του μήνα του μέλιτος, οι αναλυτές δεδομένων της ταξιδιωτικής εταιρείας Stasher έκαναν τη δύσκολη δουλειά για εσάς.

Tα καλύτερα Ελληνικά νησιά για γαμήλιο ταξίδι παρουσιάζει η ταξιδιωτική εταιρία Stasher, αξιολογώντας καθένα από αυτά βάσει 100 παραγόντων που καθιστούν την εμπειρία ενός γαμήλιου ταξιδιού αξιομνημόνευτη, όπως η ποιότητα των εστιατορίων, τα πολυτελή καταλύματα, οι φιλικές ατραξιόν για τα ζευγάρια, οι παραλίες και οι καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Κρήτη είναι ο απόλυτος προορισμός γαμήλιου ταξιδιού με σκορ 78/100, καθώς διαθέτει το πιο ξηρό κλίμα μεταξύ των Ελληνικών νησιών (100/100) με μόλις 28 mm βροχόπτωση, οι θερμοκρασίες της κυμαίνονται κατά μέσο όρο στους 23,1 βαθμούς Κελσίου (79/100), διαθέτει όμορφες παραλίες (93/100) και ενδιαφέρουσα κουζίνα (77/100) με τη μέση βαθμολογία των εστιατορίων να ανέρχεται σε 4,58 από 5 αστέρια.

Ακολουθεί η Κάρπαθος, ως ο δεύτερος καλύτερος προορισμός για γαμήλια ταξίδια, γνωστή για την ήρεμη ατμόσφαιρά της και την παρθένα φυσική ομορφιά της, με σκορ 77/100. Το νησί διαθέτει ποιοτικά πολυτελή καταλύματα που αξιολογήθηκαν από τους ταξιδιώτες με βαθμολογία 85/100, υψηλές θερμοκρασίες με τη μέση να διαμορφώνεται στους 23,2 βαθμούς Κελσίου και ρομαντικές ατραξιόν (68/100).

Η Μήλος είναι η τρίτη καλύτερη επιλογή για ταξίδια νεόνυμφων, με σκορ 74/100. Διαθέτει ποιοτικά day spa (100/100) και παραλίες που αξίζει να φωτογραφηθούν για το Instagram (91/100), όμως οι θερμοκρασίες στο νησί είναι ελαφρώς πιο χαμηλές από των προηγούμενων στην κατάταξη (21,9 βαθμοί Κελσίου).

Στην τέταρτο θέση βρίσκεται η Κάλυμνος (73/100) και ακολουθούν οι Αστυπάλαια, η Ρόδος και η Ίος, τα οποία έχουν σκορ 71/100.

Η Σαντορίνη, το «σούπερ μόντελ» των Ελληνικών νησιών, βρίσκεται μόλις στη 10η θέση της κατάταξης, δίπλα στην Κω και τη Σίφνο.

Σημειώνεται ότι η μέση δαπάνη των ζευγαριών σε γαμήλιο ταξίδι ανέρχεται σε 4.500 – 5.000 δολάρια ενώ οι αναζητήσεις της Google με τον όρο «Honeymoon in Greece» παρουσιάζουν αύξηση 33%.

━ more like this

ΔΕΥΑ Μυκόνου: Προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των φρεατίων αποχέτευσης στην Χώρα Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εργασίες, από συνεργεία της ΔΕΥΑ Μυκόνου, προκειμένου, το νησί να είναι έτοιμο να...

Μαρσούλα Χανιώτη: Δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών προς και από τα σχολεία της Χώρας

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, του Δήμου Μυκόνου, Μαρσούλα Χανιώτη, με ανάρτησή της στο Facebook, ενημερώνει τους οδηγούς ότι για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η διέλευση...

Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας: Εργασίες αποκατάστασης φθορών στο πλακόστρωτο οδόστρωμα από Φάμπρικα έως Κάτω Μύλους

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουσαθανάς - Μάγκας, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για αποκατάσταση φθορών και ζημιών που προκύπτουν στους χώρους ευθύνης του, προχωρά στην...

Top Beaches in the World: Ελιά και Παράγκα της Μυκόνου στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου

Top Beaches in the World: / Οι παραλίες είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτά κάποιος όταν ψάχνει τον ιδανικό τουριστικό προορισμό για...

Mykonos: Η Χορωδία Μυκόνου σε διπλή συναυλία «Αν δείς στον ύπνο σου μια νύχτα με βροχή» σε Μύκονο και Αθήνα

Πρόσκληση στην συναυλία της Χορωδίας Μυκόνου στο Γρυπάρειο και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων Η Χορωδία Μυκόνου, της Δημοτικής Μουσικής Σχολής «Γ. Αξιώτης»,...