Mykonos & Aegean Islands news

Μπαπέ: Η Παρί ζητά 400 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει!

Ο Κιλιάν Μπαπέ νιώθει προδομένος από την Παρί, θέλει να φύγει το συντομότερο, αλλά ο σύλλογος φέρεται να ζητά το αδιανόητο ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πουλήσει!

Εκεί που όλα έδειχναν πως η… σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ κλειδώθηκε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ο Γάλλος αστέρας χτύπησε και πάλι!

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά Μέσα, ο 23χρονος επιθετικός θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς νιώθει προδομένος από τη διοίκηση και ειδικά από τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαΐφί.

Το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο θα ήταν να φύγει ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με το έγκυρο «footmercato» οι Παριζιάνοι έχουν άλλα σχέδια!

Σχέδια τα οποία θέλουν τον Μπαπέ να παραμένει στη γαλλική πρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όποτε και η Παρί θα αποφασίσει να κάτσει για πρώτη φορά στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με τους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Οι απαιτήσεις των Γάλλων βέβαια ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 400 εκατομμύριων ευρώ, τιμή που φυσικά αναμένεται να καταστεί απαγορευτική για τους περισσότερους (ίσως και για όλους) τους μνηστήρες.

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία πάντως υποστηρίζουν πως οι ιθύνοντες της Παρί προτιμούν να στείλουν τον 23χρονο στην Premier League και τη Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα ασκούν βέτο για την περίπτωση της Ρεάλ στην οποία έχουν κηρύξει εδώ και καιρό έναν άτυπο πόλεμο.