Mykonos & Aegean Islands news

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Nobu Hotel στο Ημεροβήγλι Σαντορίνης

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξενοδοχείο πολυτελείας της Nobu Hotels, στο Ημεροβήγλι Σαντορίνης

Το ξενοδοχείο διαθέτει 25 δωμάτια, εκ των οποίων πέντε είναι βίλες και πέντε σουίτες, και στους χώρους του θα λειτουργήσει το πρώτο εστιατόριο Nobu στην Ελλάδα με θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Επικεφαλής του εστιατορίου θα είναι ο απόφοιτος του Cordon Bleu Madrid σεφ Ricardo Marin, παρουσιάζοντας κλασικά πιάτα της αλυσίδας με πινελιές παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν θεραπείες σπα στο δωμάτιο για να έχουν πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ θα έχουν και την επιλογή να αξιοποιήσουν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Το γνωστό μονοπάτι Οία-Φηρά που φημίζεται για τη θέα που προσφέρει στην ακτογραμμή της Σαντορίνης και του ηφαιστείου, βρίσκεται 10 χλμ. μακριά.

Εάν επιθυμεί κανείς να επισκεφθεί το ξενοδοχείο, μπορεί να αποκτήσει το ημερήσιο πάσο «Nobu Daycation» το οποίο προσφέρει πρόσβαση στις υδάτινες εγκαταστάσεις της μονάδας καθώς και σε υπηρεσίες διασκέδασης και εστίασης.

Η Nobu έχει προγραμματίσει την επέκτασή της με νέα ξενοδοχεία στο Σαν Σεμπάστιαν, τη Μαδρίτη, το Ορλάντο και την Πούντα Κάνα στην Καραϊβική.

Τα δωμάτια στο Nobu Santorini ξεκινούν από 1.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

To lifestyle brand ξενοδοχείων Nobu Hospitality ιδρύθηκε από τον Nobu Matsuhisa, τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ.