Μπίλι Τζόελ: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι οι Beatles του σήμερα

Date:

Share:

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή για τα ρεκόρ που σπάει στη μουσική βιομηχανία, αλλά ο Μπίλι Τζόελ (Billy Joel) είναι πεπεισμένος ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό.
«Είναι σαν τους Beatles αυτής της γενιάς», είπε σε συνέντευξή του στο USA Today προωθώντας την επιστροφή του στο Madison Square Garden. Ο χώρος φιλοξενεί τις εμφανίσεις του από το 2014 και ο Τζόελ έχει ήδη ανακοινώσει το πρόγραμμα εμφανίσεων έως το καλοκαίρι του 2022.
Ο τραγουδιστής είπε ακόμα ότι είναι εξοικειωμένος με τη μουσική της νεότερης γενιάς και, όπως σημείωσε, αυτό το οφείλει στα παιδιά του.
«Υπάρχουν πολλοί νεότεροι που κοιτάζουν προς τα πίσω και τους αρέσει η μουσική των γονιών τους, κάτι που είναι ένα περίεργο φαινόμενο», είπε. «Θα είμαι στο αυτοκίνητο με τα παιδιά μου, ανοίγουμε το ραδιόφωνο και τότε μπορεί να ακούσω μια αναφορά σε μένα».
«Η Τέιλορ Σουίφτ είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι και είναι παραγωγική και συνεχίζει να εμφανίζεται με υπέροχες ιδέες και τραγούδια. Είναι τεράστια», είπε για την τραγουδίστρια.
Αν και πολλοί θαυμαστές της ποπ σταρ συμφώνησαν με τον Τζόελ, υπήρχαν και πολλοί χρήστες του Twitter που εξέφρασαν τη διαφωνία τους.
«Η Τέιλορ Σουίφτ, ούτε που πλησιάζει τους Beatles. Οι Beatles είναι η πιο εμβληματική, επαναστατική και πιο σημαντική μουσική μπάντα στην ιστορία», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter . «Η Τέιλορ είναι απλώς μια ποπ τραγουδίστρια. Μην με παρεξηγείτε, αγαπώ την Τέιλορ, αλλά δεν είναι καν στον ίδιο γαλαξία με τους Beatles».

━ more like this

Independence Day in Mykonos: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Μυκονίων και κατάθεση στεφάνων [εικόνες & videos]

Independence Day in Mykonos / Εορτασμός 25ης Μαρτίου - Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Μυκονίων και κατάθεση στεφάνων Ο Αρχιερατικός επίτροπος Μυκόνου π. Πέτρος Μαραγκός...

Independence Day in Mykonos: Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν στην Μύκονο, οι εκδηλώσεις για το Έπος του 1821 (Pics – Videos)

Independence Day in Mykonos / Οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής για τους ήρωες του Έπους ’21 κορυφώθηκαν, και εφέτος, με την παρέλαση για την Εθνική...

Mykonos: Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει πιλοτικό σχολείο ξερολιθιάς, στις 19-21 Απριλίου 2024, για τεχνίτες πέτρας!! Δηλώστε συμμετοχή!!

Mykonos: Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει πιλοτικό σχολείο ξερολιθιάς, που είναι πλέον γεγονός στις 19-21 Απριλίου 2024, για τεχνίτες πέτρας!! Δηλώστε συμμετοχή!! Ο Δήμος Μυκόνου σε...

IFAGG – Espoo 2024: Εξαιρετική εμφάνιση της Mykonos Junior, στο 1st World Cup στο Espoo της Φιλανδίας!!

IFAGG – Espoo 2024: Εξαιρετική εμφάνιση της Mykonos Junior, στο 1st World Cup στο Espoo της Φιλανδίας!! Σήμερα τελείωσε το αγωνιστικό κομμάτι του 1ου Παγκόσμιου...

Mykonos Carnival: Το μυθικό καράβι “Bella Vienna” επιστρέφει στην Μύκονο και στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

Mykonos Carnival: Κυνήγι Θησαυρού/ Σάββατο 16 Μαρτίου 2024/ 11.00 π.μ. Δημαρχείο. Για τη συμμετοχή της ομάδας σας στο παιχνίδι είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ...