Mykonos & Aegean Islands news

Αποκαταστάθηκε η ζημιά σε κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης στον Ορνό [Εικόνες & video]

Στην πλήρη αποκατάσταση της βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στον Ορνό (πίσω από την ταβέρνα του “Μαθιού”,  προχώρησε άμεσα το συνεργείο της ΔΕΥΑ Μυκόνου.

Άμεση ήταν η επέμβαση συνεργείου της ΔΕΥΑ Μυκόνου, παρουσία του προέδρου της Δημήτρη Λαζαρίδη, σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, στις 02:30 π.μ., για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση ζημιάς στο κεντρικό αγωγό ύδρευσης στον Ορνό (πίσω από την ταβέρνα του “Μαθιού”.

Παρακολουθήστε video:

Σύμφωνα με το πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Δημήτρη Λαζαρίδη, από τις πρώτες στιγμές της βλάβης και χάρη στην γρήγορη ανταπόκριση του συνεργείου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης, επιτεύχθηκε ο πλήρης έλεγχος του συμβάντος και αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος του αγωγού. Η ζημιά που παρουσιάστηκε είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διακοπή παροχής νερού στην περιοχή.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Δημήτρης Λαζαρίδης, ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και τους εργαζόμενούς της ΔΕΥΑΜ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Δείτε εικόνες: