Mykonos & Aegean Islands news

Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας: Παρεμβάσεις για την βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου και του παρεχόμενου μεταφορικού έργου

Τις παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου και του παρεχόμενου μεταφορικού έργου, συνεχίζει ο Δήμος Μυκόνου.

Σε οδικές παρεμβάσεις σε σημεία που παρατηρούνται ατέλειες στο οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου Μυκόνου, με στόχο την καλύτερη προάσπιση της οδικής ασφάλειας, προχώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουσαθανάς Μάγκας, με εντολή του Δημάρχου Μυκόνου, Χρήστου Βερώνη.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε επιφανειακή επίστρωση σκυροδέματος στην δημοτική οδό πρός Δρακούρι, Μαράθι, Αγία Σοφία,στο ύψος του Αγίου Φανουρίου, για βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου, του παρεχόμενου μεταφορικού έργου και της ασφαλέστερης κυκλοφορίας των οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτελέσθηκαν εργασίες που αφορούσαν την προσθήκη μιας στρώσης σκυροδέματος επί της παραχωρηθείσης λωρίδας εδάφους, σε κοινή χρήση προς διαπλάτυνση δημοτικής οδού, στον οικισμό Δρακούρι, με σκοπό την επιδιόρθωση και αποκατάσταση της επιπεδότητας και γενικά τη διατήρηση των επιφανειακών χαρακτηριστικών σε ικανοποιητικό επίπεδο.