Mykonos & Aegean Islands news

Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας: Επισκευάσθηκε πλήρως και τέθηκε στην διάθεση του Δήμου, το παρατημένο επί οκταετία πυροσβεστικό όχημα [Εικόνες – Video]

Παραδόθηκε στον Δήμο Μυκόνου πλήρως επισκευασμένο το πυροσβεστικό όχημα το οποίο παρέμενε αναξιοποίητο επί μία οκταετία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, στο facebook ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας.

Επί μια οκταετία το πυροσβεστικό όχημα παρέμενε εγκαταλελειμμένο στο Γιαλό και στα ΧΥΤΑ Μυκόνου. Ύστερα όμως από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, Γιώργου Κουσαθανά – Μάγκα, το αυτοκίνητο επισκευάσθηκε πλήρως και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Δήμου.

Η πλήρης επισκευή – συντήρηση του εγκαταλελειμμένου οχήματος υλοποιήθηκε από την εταιρεία Squid Motors του Γιώργου Καλαμαρά, με τη συνδρομή χορηγών:

Κατά την παράδοση του οχήματος, ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κουσαθανάς – Μάγκας σε ανάρτησή του, τόνισε:

«Μετά από 8 χρόνια να περιπλανιέται στο Γιαλό και στα ΧΥΤΑ παρατημένο σε άθλια κατάσταση, μετά από σχεδόν ένα μήνα στο συνεργείο του Φίλου μου Καλαμαρά Γιώργου, καταφέραμε με την βοήθεια του Φίλου Νίκου Δακτυλιδη “Νικολάρα” και του Νίκου Σταυρακόπουλου “Ελιά” να γίνει η πλήρες επισκευή του και σε λίγο καιρό να είναι ξανά στην διάθεση του Δήμου, οι παραπάνω δεν ήθελαν να γράψω ονόματα αλλά πρέπει να ξέρει ο κόσμος, σας ευχαριστούμε»

Δείτε εικόνες: