Χρήστος Ελευθερίου: Συμμερίζομαι τις ανησυχίες των Μυκονιατών και την μεγάλη ευθύνη να κάνουμε την «Μύκονο Πρώτη Ξανά» με το Χρήστο Βερώνη!

Date:

Share:

Mykonos Mayoral Election 2023 / Ο Χρήστος Ελευθερίου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυκόνου με την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» του Χρήστου Βερώνη, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμπορεύεται με τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της Blueline και πρόεδρος του Σωματείου Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου Χρήστος Ελευθερίου θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Χρήστου Βερώνη και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά», υποσχόμενος πως θα εργασθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Χρήστο Βερώνη, για την βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί και για να επανακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη  των δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Ολόκληρο το Μήνυμα του Χρήστου Ελευθερίου:
Μυκονιάτισσες, Μυκονιάτες,
Στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο σας, με σκοπό να συνεισφέρω στη βελτίωση της καθημερινότητας μας στο νησί που μεγαλώσαμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Η απόφασή μου βασίστηκε στην επιθυμία μου να μετουσιώσω τις γνώσεις στο αντικείμενο μου σε δυναμικές προτάσεις για το νησί μας.

Επιτρέψετε μου να σας πω επιγραμματικά λίγα λόγια για μένα.
· Κατάγομαι από την Άνω Μερά, είμαι 37 χρονών και έχω μια κόρη.
· Κατά την εφηβική μου ηλικία και στην πορεία των νεανικών μου χρόνων εργάστηκα στον κλάδο του τουρισμού, μιας και η οικογένεια μου λειτουργούσε το Hotel Ano Mera.
· Σήμερα, δραστηριοποιούμαι στον τομέα των επιβατικών μεταφορών και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας με την επωνυμία Blueline Μονοπρόσωπη Α.Ε. (Μπλου Λάιν), η οποία διαθέτει στόλο 30 λεωφορείων και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό.
· Tο 2022 οι συνάδελφοί μου με τίμησαν και με εξέλεξαν πρόεδρο του Σωματείου Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου, το οποίο σήμερα αριθμεί 150 μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Σωματείο, όπου με άξονες την πολυφωνία και τη χρηστή διοίκηση, επιτύχαμε να  επιλύσουμε προβλήματα που αντιμετώπιζε για δεκαετίες τόσο ο κλάδος, όσο και το νησί της Μυκόνου.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ όπως έχω μάθει έως σήμερα: με όλες μου τις δυνάμεις, για να κάνουμε τη Μύκονο Πρώτη Ξανά με το Χρήστο Βερώνη!

━ more like this

Mykonos ΔΕΥΑΜ: Αντικατάσταση τμήματος καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης στην Πλατεία Λάκκας

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Στην εκτέλεση των απαιτουμένων εργασιών για την αντικατάσταση τμήματος παροχετευτικού αγωγού λυμάτων στην Πλατεία Λάκκας (1ο...

Λιμενικό Ταμείο: Εργασίες αποκατάστασης του κυβολιθικού οδοστρώματος στο Νέο Λιμάνι Μυκόνου [Eικόνες & videos]

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, προχώρησε στην αποκατάσταση της υφιστάμενης καθίζησης  επί του  κυβολιθικού οδοστρώματος στο Νέο Λιμάνι, Τούρλου. Σε παρεμβάσεις αποκατάστασης της καθίζησης που...

ΔΕΥΑ Μυκόνου: Προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των φρεατίων αποχέτευσης στην Χώρα Μυκόνου

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εργασίες, από συνεργεία της ΔΕΥΑ Μυκόνου, προκειμένου, το νησί να είναι έτοιμο να...

Mykonos: Συνεδριάζει δια ζώσης, σήμερα Πέμπτη, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου

Την Εβδομη του συνεδρίαση, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, στις 10:00 το πρωί, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κουσαθανάς -...

Mykonos ΔΕΥΑΜ: Καθαρισμός δύο δεξαμενών υδροδότησης στο Φράγμα Φωκού, Ανω Μεράς – Πιθανή θολότητα στο νερό λόγω του καθαρισμού

Η Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με νερό, προέβη σε εργασίες καθαρισμού – συντήρησης...