Aegean Regional Elections: Τρεις ακόμα υποψηφιότητας με τον Γιώργο Χατζημάρκο από την μικρή Ανάφη και από την Ρόδο

Date:

Share:

Aegean Regional Elections / Τρεις νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, της Αγγελικής Καρακατσάνη από το μικρό νησί της Ανάφης στην ΠΕ Θήρας και του Παναγιώτη Κάζα και του Αντώνη Κάλλα στην ΠΕ Ρόδου ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κ. Καρακατσάνη, μόνιμη κάτοικος Ανάφης, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και απασχολούμενη στον Τουρισμό, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχομαι την πρόσκληση του κυρίου Χατζημάρκου να συμμετάσχω στο πλευρό του στις επικείμενες εκλογές της Περιφέρειάς μας.

Είναι άκρως τιμητική και σπουδαία η πρόσκληση υποψηφίων, οι οποίοι διαμένουν σε τόσο μικρά νησιά όπως η Ανάφη μας, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να ακουστεί και η δική τους φωνή στην Περιφέρεια μας.

Ως μόνιμη κάτοικος, η οποία ζει χειμώνα καλοκαίρι στην Ανάφη, νέα μαμά και επαγγελματίας σε έναν τόσο μικρό τόπο, δεσμεύομαι να συνδράμω κι εγώ με τη σειρά μου μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων ανθρώπων στα μικρά νησιά.

Αυτά τα νησάκια, όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά και τον χειμώνα κι όχι μόνο τους θερινούς μήνες.

Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν τον κ. Χατζημάρκο και συντάσσομαι στην ομάδα του για να εργαστούμε από κοινού στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών των μικρών νησιών έχοντας ως επίκεντρο την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.»

Ο κ. Κάζας, απόφοιτος Σχολής Οπτικών και επιχειρηματίας στον Αρχάγγελο Ρόδου, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Με στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και την ευημερία όλων των συμπολιτών μας, στηρίζω έμπρακτα τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.»

Ο κ. Κάλλας, ελεύθερος επαγγελματίας αυτοκινητιστής, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ταξί Ρόδου & σύνεδρος εκλέκτορας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, με συμμετοχή στα κοινά ως αιρετός στο Τοπικό Συμβούλιο της Αρχίπολης, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Στο κάλεσμα του Γιώργου Χατζημάρκου δήλωσα ΠΑΡΩΝ και είμαι έτοιμος να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και συνάμα θαρραλέος που δεν φοβάται να συγκρουστεί για την πρόοδο των νησιών μας.

Έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και τόλμη το 2020, όταν εν μέσω πανδημίας οργάνωσε το άνοιγμα του Νοτίου Αιγαίου ως ασφαλούς προορισμού, πράγμα που απέδωσε και αποδείχτηκε σωτήριο για τις τάξεις τις επαγγελματικές και τη φήμη του προορισμού μας.

Γι’ αυτό λοιπόν, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.»

Βιογραφικό Αγγελικής Καρακατσάνη

Η Αγγελική Καρακατσάνη είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, απασχολούμενη και στον τομέα του Τουρισμού από το νησί της Ανάφης. Συγκεκριμένα, διδάσκει την αγγλική γλώσσα από το 2011 και δραστηριοποιείται στον Τουρισμό τα τελευταία 8 χρόνια, σήμερα ως υπεύθυνη κρατήσεων και διοργανώτρια θαλασσίων εκδρομών.

Είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Έχει επίσης σπουδάσει και εργαστεί εκτός Ελλάδος σε Αγγλία και Τουρκία.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στον τομέα της Διδακτικής Γλώσσας ως Ξένης / Διεθνούς Γλώσσας.

Είναι παντρεμένη με τον κ. Τζώρτζη Ρούσσο, νυν Αντιδήμαρχο Ανάφης και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Είναι μόνιμη κάτοικος Ανάφης, με καταγωγή από τις Βόρειες Σποράδες.

Βιογραφικό Παναγιώτη Κάζα

Ο Παναγιώτης Κάζας είναι απόφοιτος Σχολής Οπτικών και επιχειρηματίας στον Αρχάγγελο Ρόδου

Έχει σπουδάσει στο Ινστιτούτο Enrico Fermi.

Διατηρεί κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Είναι γιός του Καθηγητή Αγγλικών Αντώνη Κάζα.

Βιογραφικό Αντώνη Κάλλα

Ο Αντώνης Κάλλας είναι ελεύθερος επαγγελματίας αυτοκινητιστής, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου και μέλος επί 20 έτη στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχίπολης.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ταξί Ρόδου & σύνεδρος εκλέκτορας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Πλατάνια της Ρόδου και τα τελευταία 30 έτη κατοικεί στην Αρχίπολη.

Είναι ο πρωτότοκος γιός του Κάλλα Κωνσταντίνου με καταγωγή από τον Θεολόγο και της Δήμητρας Κάλλα το γένος Ισκά που κατάγεται από τα Πλατάνια. Έχει δύο αδέλφια, τον Στέργο και τον Παρασκευά. Είναι παντρεμένος με την Καλούδη Ελευθερία και έχουν δύο παιδιά, τον Κώστα και την Γεωργία.

━ more like this

Aegean Islands: Ένταξη του έργου της βελτίωσης επαρχιακής οδού Κιόνια – Αγία Μαρίνα Τήνου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2021 – 2027

Aegean Islands: Ένταξη του έργου της βελτίωσης επαρχιακής οδού Κιόνια – Αγία Μαρίνα Τήνου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2021 – 2027 Ο προϋπολογισμός του...

Καθαρισμός και πλύσιμο του Παραλιακού Μετώπου Μυκόνου από το Λιμενικό Ταμείο [Videos]

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αλέκος Βαμβακούρης (Κορνίβας), Υπεύθυνος Καθαριότητας του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου και πάλι στο έργο του. Μπράβο Αλέκο.! Το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, ο...

Προληπτικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης στην παραλία, Χώρας Μυκόνου [Εικόνες]

Mykonos Water Supply and Sewerage Company / Συνεχίζονται οι προληπτικές εργασίες, από συνεργεία της ΔΕΥΑ Μυκόνου, με σκοπό να μπορέσει το δίκτυο αποχέτευσης...

Συνεδριάζει δια ζώσης, την Τρίτη, το Κοινοτικό Συμβούλιο Μυκονίων

Mykonos Town Council meeting / Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης, διά ζώσης, του Κοινοτικού Συμβουλίου Μυκονίων. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ξενάριος και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων,...

Συνεδριάζει δια ζώσης, την Τρίτη, το Κοινοτικό Συμβούλιο Μυκονίων

Mykonos Town Council meeting / Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης, διά ζώσης, του Κοινοτικού Συμβουλίου Μυκονίων. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ξενάριος και οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων,...